general

Inchirieri auto Timisoara Piata Victoriei

By noiembrie 22, 2016 No Comments

Predarea și primirea mașinii închiriate au loc, de regulă, la sediul companiei de la care ai închiriat. Însă, la cererea ta, mașina poate fi predată-primită la aeroport, la hotel sau în alte locații dorite, pe baza unui tarif convenit. Facem inchirieri auto timisoara piata victoriei – MVM Rent a Car Timisoara.

Inchirieri auto Timisoara Piata Victoriei
Predarea și primirea mașinii se fac în prezența reprezentantului companiei de închirieri, după semnarea contractului de închiriere și după plata intregală a sumelor stabilite. În ambele situații trebuie întocmit un proces-verbal în care se menționează toate observațiile privind starea tehnică a mașinii la momentul preluării și al restituirii acesteia (zgârieturi, avarii, pagube).
Orice neregulă/problemă pe care ai constatat-o în timpul procesului de rezervare sau al închirierii mașinii trebuie reclamată în cel mai scurt timp.

Dacă problema vizează aspecte care țin de închirierea efectivă a mașinii, cum ar fi refuzul livrării mașinii, reținerea totală sau parțială a garanției sau imputarea unor defecțiuni ale mașinii, trebuie să adresezi reclamația companiei cu care ai semnat contractul de închiriere, indiferent că rezervarea a fost făcută online prin intermediul unei platforme specializate. De regulă, platformele online nu fac decât să pună la dispoziția doritorilor informații despre companiile care

Inchirieri auto Timisoara Piata Victoriei
închiriază mașini și să ofere acestora posibilitatea de a rezerva o mașină de la unul dintre parteneri. Semnarea contractului de închiriere, care de cele mai multe ori se prezintă sub forma unui formular de 1 pagină, atrage și răspunderea companiei de închirieri semnatare. Sigur, nu este exclus să încerci soluționarea litigiului și prin intermediar, dar pentru obținerea unei soluții rapide se recomandă înaintarea reclamației direct către compania de închirieri cu care ai semnat contractul.

Pentru situația în care problema nu se rezolvă, după ce ai luat legătura cu compania de închirieri, iar aceasta se află într-un alt stat membru decât România, poți să contactezi Centrul European al Consumatorilor din România (ECC Romania) prin intermediul telefonului, fax-ului, e-mail-ului sau a formularului de plângere transfrontalieră disponibil pe web.