general

Inchirieri auto Timisoara muzeu

By noiembrie 22, 2016 No Comments

Inchirieri auto Timisoara muzeu – MVM Rent a Car – va ofera masini de inchiriat in regim rent a car in Aeroportul Timisoara si alte orase din vestul Romaniei.

Va oferim servicii profesionale de inchirieri auto – rent a car si in Arad, Oradea, Lugoj, Resita, Caransebes, Deva, masinile oferite spre inchiriere fiind toate noi, in stare tehnica atent verificata spre a asigura confortul si siguranta clientilor – Inchirieri auto Timisoara muzeu.

Preturile pentru serviciile rent a car in Timisoara sunt convenabile, fiind aplicate discount-uri pentru inchirieri ieftine pe termen lung, costurile si comisioanele, asigurarile Casco si obligatorii, taxe de drum fiind incluse in pret!

Se adreseaza si companiilor prin servicii de inchirieri de masini car rental sau alte vehicule, in baza unui contract corporate la preturi avantajoase.

Inchirieri auto Timisoara muzeu

Apelati la serviciile rent a car oferite de compania noastra, indiferent daca solicitati un transfer sau inchiriere auto pe perioada scurta, cu preluare la aeroport/gara si predare in alta locatie sau plecati in vacanta.

Inchirieri auto Timisoara preturi pune la dispozitia clientilor o gama larga de mijloace de transport adaptate nevoilor acestora. Printr-o simpla comanda online sau telefonica puteti inchiria un autoturism cu sofer pentru transportul individual la/de la aeroport. Fie ca optati pentru un microbuz rapid (maxim 8 persoane) pentru transportul grupurilor.

Sau pentru un autoturism cu sofer, veti calatori cu noi intr-un mod confortabil si rapid la/de la Aeroportul Timisoara, Beograd, Budapesta si alte locatii din tara si strainatate.

Toate autoturismele sunt dotate cu sistem de navigatie GPS, iar soferii nostri vorbesc limba engleza si italiana.

Datorita faptului ca avem un parc auto foarte mare cu masini de inchiriat, suntem convinsi ca vom gasi impreuna o masina care sa satisfaca toate nevoie dumneavoastra.

Activam in acest domeniu de inchirieri auto iar prioritarea pentru noi este satisfacerea nevoilor clientilor prin oferirea serviciilor de Inchirieri auto Timisoara muzeu si pastrand un raport calitate pret adecvat

Doar aici la MVM Rent a Car.

Inchirieri auto Timisoara muzeu