general

Inchirieri auto Timisoara palat

By noiembrie 22, 2016 No Comments

Spre deosebire de închirierea online, închirierea mașinii direct de la ghișeul companiei presupune, pe lângă un preț mai mare al chiriei/zi, mai multă atenție din partea ta la clauzele contractului de închiriere și la termenii și condițiile companiei de închiriere. Inchirieri auto Timisoara palat –  se recomandă să le citești cu foarte mare atenție pentru a te asigura că ai înțeles exact drepturile și obligațiile tale și ale companiei de închirieri.

Inchirieri auto Timisoara palat

De regulă, contractul de închiriere și termenii și condițiile companiei de închiriere sunt redactate în limba statului din care închiriezi mașina. Inchirieri auto Timisoara palat. Dar nu trebuie să fii descurajat, pentru că poți să ceri să ți se prezinte varianta acestora în limba engleză. Refuzul companiei ar trebui să îți ridice un semn de întrebare și să te determine să soliciți informații supli-mentare pentru a fi sigur că nu întâmpini probleme la predarea mașinii datorită lipsei înțelegerii clauzelor contractuale.

Inchirieri auto Timisoara palat

Cu toate acestea, închirierea mașinii direct la ghișeul companiei de închirieri prezintă avantajul de a verifica starea mașinii înainte de a semna contractul de închiriere. Inchirieri auto Timisoara palat. Politica de modificare și anulare, indiferent de modalitatea în care faci rezervarea, depinde întotdeauna de compania de închirieri. Astfel, în unele cazuri există un număr minim de zile în care poți modifica sau anula o rezervare, fără penalități. În alte cazuri, nu poți modifica sau anula deloc rezervarea făcută, pentru că tariful oferit este unul special.

De regulă, plata prețului închirierii se face cu card de credit și în avans, cu atât mai mult dacă închirierea mașinii s-a făcut online. În această situație, companiile de închirieri menționează în mod expres tipul cardului de credit acceptat pentru plată, dar și faptul că la preluarea mașinii se impune prezentarea aceluiași card de credit cu care s-a efectuat plata și aparținând aceleiași persoane care a făcut rezervarea. Inchirieri auto Timisoara palat. Nu de puține ori s-a întâmplat ca prezentarea la ghișeu a altui tip de card de credit sau a cardului de credit aparținând unui alt pasager să conducă la debitarea cardului prezentat cu aceeași sumă plătită odată cu efectuarea rezervării. Pentru recuperarea sumei plătite inițial trebuie demarată procedura restituirii care, de multe ori, s-a dovedit a fi anevoioasă.