general

Inchirieri auto Timisoara castel

By noiembrie 22, 2016 No Comments

De regulă, prețul închirierii include asigurarea de răspundere civilă RCA. Unele companii de închirieri includ în oferta de închiriere asigurarea împotriva furtului și asigurarea CASCO. Inchirieri auto Timisoara castel. Ca să fii sigur că ești exonerat de plata pagubelor provocate de furtul mașinii sau de avariile produse ca urmare a impactului mașinii cu animalele sau de avariile produse de fenomene naturale (trăsnet, furtună, grindină sau inundații), solicită să ți se comunice dacă aceste asigurări sunt sau nu incluse în prețul închirierii. Pentru situația în care nu sunt incluse în preț, poți solicita informații despre costul lor și condițiile în care poți opta pentru ele.

Asigurare de răspundere civilă RCA – Inchirieri auto Timisoara castel

Acest tip de asigurare are ca obiect acoperirea prejudiciilor provocate de tine altor partipanți la trafic, ca urmare a producerii unui eveniment asigurat. Inchirieri auto Timisoara castel. Riscurile acoperite de asigurarea RCA sunt pagubele materiale produse mașinii, vătămarea corporală sau decesul persoanelor implicate în evenimentul rutier din culpa ta. Limitele de despăgubire pentru astfel de incidente sunt diferite de la o tară la alta, astfel că se recomandă să te informezi asupra acestora, pentru a vedea dacă se impune încheierea unor asigurări suplimentare.

Asigurare împotriva furtului – Inchirieri auto Timisoara castel

Pentru a putea beneficia de protecția oferită de o asigurare a mașinii împotriva furtului trebuie să știi că fără un document de constatare a furtului, emis de către Poliție, nu poți fi exonerat de răspundere față de compania de închirieri.

Asigurare CASCO – Inchirieri auto Timisoara castel

Acest tip de asigurare acoperă avariile produse mașinii cu excepția furtului sau a tentativei de furt. Deși asigurarea CASCO acoperă o plajă foarte mare de riscuri (ciocniri, loviri, zgârieturi, derapări, răsturnări, explozii, etc), sunt și excepții, cum ar fi:

  • avarii ale pieselor de schimb (anvelope, parbrize), ale prelatelor, huselor;

  • pierderea/deteriorarea cheilor mașinii;

  • pagube produse ca urmare a influenței temperaturii asupra motorului mașinii;

  • pagubele produse motorului sau cutiei de viteze, ca urmare a supraîncălzirii din oricare alte cauze decât cele cuprinse în asigurare.

Inchirieri auto Timisoara castel