Articole Amuzante

Cum sa NU parchezi masina! A nu se reproduce!

By august 30, 2017 No Comments

Bineinteles ca toti conducatorii auto au trebuit sa invete la un moment dat cum sa parcheze o masina. Pentru unii a fost foarte usor de invatat, pentru altii s-a dovedit a fi putin mai dificil, dar pentru un grup foarte mic de persoane, dar existent (din pacate), parcarea masinii a fost si a ramas in continuare un termen parca luat dintr-o carte stiintifico-fantastica!

Am cules cateva exemple de cum sa NU parcam masinile pe seama carora va puteti distra putin!

1. Cand lumea e grabita cu lucrul

Am prieteni care lucreaza cu masini de genul acesta, sa fiu sincer inteleg cand chiar nu ai unde sa te opresti si tu chiar ai nevoie sa iti faci treaba! Ce nu inteleg totusi este de ce a acoperit nu unu, nici doua, ci TREI locuri in cazul acesta? Si mai erau si locuri de parcare pentru persoane cu handicap.

Sursa imaginii: Manchester Evening News

 

2. Cand te-ai distrat prea bine cu prietenii si trebuia sa ajungi la toaleta URGENT

Fiecare dintre noi am avut multe seri in care ne-am simtit poate prea bine de multe ori, si in nici un caz nu incurajez condusul sub influenta, dar cu siguranta s-a intamplat sa mergem catre casa in timp ce ne cheama natura!

Persoana din imagine probabil ca si-a propus initial sa vina si sa reparcheze masina din cauza grabei in care se afla, dar realitatea spune altceva…

Sursa imaginii – pagina de Facebook Bad Parking Greater Manchester de catre Bobby Stewart.

 

3. Citroen-ul care se crede limuzina

In viata suntem invatati sa aspiram la mai bine si mai mult – cel putin asa am fost crescut eu. Din pacate acestui Citroen i-au fost date sperante false…

Sursa imaginii: Manchaster Evening News. Poza facuta de Ian Lomas.

 

4. Cand masina este atat de mica incat te crezi pieton

Cunosc sentimentul. Am condus un Tico pentru mai multi ani. La un moment dat te obisnuiesti atat de bine cu masinuta ta mica incat uiti ca participi la trafic. Poate ca si faptul ca celelalte masini nu te prea iau in serios nu te prea ajuta…

Sursa imaginii: Manchester Evening News. Poza facuta de Paul Schofield.

 

5. Pentru ca de ce nu?

Cred ca poza aceasta nu are nevoie de nici un fel de comentariu. It speaks for itself!

Poza facuta de Mike Gates. Sursa imaginii: Manchester Evening News

 

Concluzii?

Haideti sa incercam sa facem pe toata lumea cat mai fericita si sa ne dam silinta in parcarile pe care le facem!
Daca tu crezi ca judec gresit sau poate ca sunt putin prea aspru cu soferii de mai sus, te invit sa iti spui parerea mai jos lasand un comentariu!

Daca ti-a placut acest articol, trimite-l si prietenilor tai pentru a se distra si ei putin folosind butoanele de mai jos!
Sau dai un like paginii noastre de Facebook pentru a tine legatura!