MVM Rent a Car

Inchirieri Auto Timisoara Aeroport

Bine ati venit pe site-ul nostru – MVM Rent a Car – de inchirieri auto, locul in care puteti sa inchiriati o masina moderna si fara limita de kilometri la cele mai mici preturi din Timisoara.

Poate ca va aflati in vacanta, sau sunteti in punctul de a va planifica vacanta, sau poate aveti un business trip de facut si aveti nevoie de o masina – daca ajungeti in Timisoara prin aeroport si cautati o masina de inchiriat (sau mai multe) ati ajuns in cel mai potrivit loc!

Dupa cum puteti vedea si in coloana din dreapta sau mai jos, ne mandrim cu facilitati pe care nu multa lume le ofera in Timisoara, cum ar fii anularea rezervarii gratuita, suport la orice ora si asistenta rutiera 24/7, iar preluarea si predarea masinii inchiriate se face gratuit de la Aeroportul din Timisoara.

Fie ca veniti din Germania, Italia, Franta, Marea Britanie, Spania, suntem siguri ca serviciile noastre de inchirieri auto aeroport Timisoara va vor fi pe masura! Am avut clienti din toate aceste tari care au avut doar cuvinte de lauda pentru noi!

Cu ce ne mandrim
  • Suport la orice ora
  • Asistenta Rutiera 24/7
  • Preluarea/predarea masinii la aeroportul Timisoara sau Iulius Mall
  • Nici un fel de taxe ascunse
  • Preturi competitive
  • Servicii rapide
  • Anularea rezervarii gratuita

Servicii inchirieri auto Aeroport Timisoara

Activam in Aeroportul din Timisoara cu serviciile noastre de inchirieri auto aeroport Timisoara, deoarece este unul dintre locurile cu potentialul cel mai mare de clienti in domeniul nostru. Clienti veniti de oriunde din lume dar chiar si din Romania aterizeaza in aeroportul nostru si asteapta sa gaseasca servicii de calitate – servicii de inchiriat masini pe care le oferim cu drag.

Puteti vedea gama noastra de masini de inchiriat pe care o oferim clientilor nostrii dand un click aici sau in link-ul de la inceputul propozitiei!

Va stam la dispozitia dumneavoastra la Aeroportul Timisoara pentru preluarea si predarea masinilor inchiriate contactandu-ne la numarul de telefon: 0722 990 870. Sau completand formularul de contact din pagina de contact

Daca stiti deja ce masina doriti sa inchiriati pentru ca ne-ati mai vazut oferta de masini de inchiriat puteti intra pe pagina aceasta pentru a ne trimite un formular de rezervare masina pentru inchiriat sau ne puteti suna la acest numar de telefon: 0722 990 870.
Daca inca nu v-ati hotarat, sau nici nu cunoasteti oferta noastra de masini o puteti vedea aici si ne puteti contacta ulterior!

Suntem constienti ca exista multa competitie in domeniul de inchirieri auto, mai ales in Timisoara – fiind un oras atat de dezvoltat din Romania. Cu toate acestea, noi, impreuna cu clientii nostrii fideli avem incredere in serviciile de inchirieri auto aeroport Timisoara pe care le oferim! Deaceea existam pe piata de atatia ani continuand sa crestem si sa ne dezvoltam!

Va asteptam in aeroportul Timisoara pentru a va ajuta in vacanta sau excursia pe care o veti face! Va multumim ca apelati la serviciile noastre de inchirieri auto aeroport Timisoara!